Cum poti sa-ti faci cumparaturile de produse congelate si alimentare de baza, la preturi bune si fara sa fi nevoit sa umblii prin magazine?

Comanda cu incredere produse alimentare din magazinul nostru online!

Functionam din anul 2011, fiind unul din principalii distribuitori din Brasov specializati pe distributia de produse alimentare si congelate, colaborand cu parteneri de incredere cum ar fi: Coco Rico, Agricola Distribution, Puiu Regal, Vanbet, Puiul de Craiesti si altii.

Urmarim  satisfactia clientilor nostrii, le idendificam cerintele si le furnizam produsele dorite, dobandind astfel, imaginea unui furnizor de incredere.

Prin congelare, produsele noastre isi pastreaza calitatile si au savoarea  preparatelor din bucataria  clientului multumit.

Poza1
Poza2

De la peste la legume, de la carne de pasare, de porc sau de vita pana la zahar, ulei sau masline, de la mezeluri pana la branzeturi, lapte si oua, acoperim o gama foarte variata de produse alimentare de baza, congelate si refrigerate,  necesare in proviziile fiecarui congelator casnic, pe masa fiecarui bucatar destoinic si in meniul oricarui client dornic de mancare sanatoasa si gustoasa.

Alese cu grija de la furnizori de incredere, alimentele noastre sunt din ce in ce mai cautate, motiv pentru care acum livram si pe baza comenzilor online.

Avem acoperire larga pe piata din Brasov, cat si in alte judete din Transilvania, distribuind produse de calitate, la preturi atractive,  unui numar mare de clienti.

Detinem un depozit optim situat in Bartolomeu Nord, in Braosv, dotat cu instalatii frigorifice corespunzatoare, astfel incat produsele sunt depozitate si refrigerate in conditii sigure si la temperaturi optime.  Depozitul este dotat cu rampe de incarcare si avem o flota de autoutilitare frigorifice cu care livram  cele aproape 200 de produse disponibile in stoc.